Dominologi

Dominologi som vi husker den

Dominologi som vi husker den

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

 

Dominologi xv veteran

 

 

 

 

 

Den Aarhusianske banger L.O.C. strøer i disse dage spritnye tracks ud via Soundcloud. (Lyt)

Arbejdstitlen på projektet er “Dominologi XV Veteran” , og skal ses som værende et jubilæumsalbum for rapperens debutknytter tilbage i 2001.

Tiden var smurt ind i elementer som Absinthe, røg, ballade og tvivlsomme kvindelige bekendtskaber.

Tabu Records og Liam O´Connor overtog en solid del af den danske musikscene med denne udgivelse, og har siden været to ukuelige brands herhjemme.

I forbindelse med jubilæet har vi taget en snak med tre gutter, som tænker tilbage på debutpladen Dominologi´s ankomst.

 

Pede B // Rapper:

Dominologi står for mig som en af de hårdeste debuter i dansk rap. Jeg havde både hørt Alzheimer Klinikken og Bangers før, men kombinationen af Liams afstumpede tekster og Runes blanding af hororcore og westcoast var helt nyt og rowdy. En af mine barndomsvenner prøvede faktisk at gennemføre hele listen fra 20 Måder haha. Jeg tror dog aldrig han kom helt i mål… Heldigvis…

 

Kenneth K // Musikquizzen P3:

“Det første nummer fra Dominologi, som jeg hørte, var “Absinthe”, og jeg elskede det. Altså drikken. Det virker helt idiotisk at sige i dag, men absinthe var noget vi drak flittigt dengang, og lige pludselig kom den her bandit med en med en hyldest til den smukke giftiggrønne forførerske. Dér opstod en umiddelbar connection. Er det L.O.C.s bedste nummer? Njah, det ville være synd at sige, men det var et perfekt soundtrack til en tid, hvor folk rullede med Nokia 3210 og vi battlede hinanden i snake. Tak for det!”

Kanonkongen (Jesper Holm) // Radiovært:

Jeg fik først sådan rigtig øjnene op for udgivelsen i sommeren 2002. Jeg husker, at her var i først omgang en fyr med utrolig meget attitude, sejhed, hårdhed og en livsstil der måske var lige lovlig langt ude i overhalingsbanen. Men teksterne og energien var forfriskende, nytænkende og ”drik din hjerne ud” var naturligvis et decideret syng-med nummer til div. Fester. Når man lytter til teksterne, så er der ingen tvivl om, at der arbejdes med en del dæmoner, men der er også fuld knald på livet i Århus, Ho’s, Politi, alkohol, og jeg tror det er det, man kalder for en Fandens Karl på Fyn. Men nu var det altså i Århus og det nye bekendtskab åbnede døren ind til et Århus, jeg ikke var bekendt med dengang. Dominologi kendetegnes dog på at teksterne er langt bedre og fyldt med både humor og ærlighed i forhold til mange af de nye RAP-debutanter man kan høre i dag. ”Hvem er det der lige fra Start, har gjort lortet klart” LOC.

 

L.O.C. er i øjeblikket på vej landet rundt på mindre spillesteder, for at afvikle en række vanvittige aftner med Aarhusvennerne Marwan og Emil Stabil.
Følg med og find evt billet her:
Posted in Interviews Tagged with: , , , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

CisserCisserFew WolvesMirja KlippelJohn AlcabeanThe RosaFablJohn AlcabeanThe SongsFew WolvesThe RitualAlpha MaleKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012NovemberDecemberMambe DanoKasper SpezMagermaynXzibitFablPilfingerJærv - Ideal BarFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009The White DominosIda Kudo4PROBak LindemannThe White DominosFarveblindIdaKudoIda KudoRebecca LouMambe DanoThe RitualFarveblindIda KudoAlpha MaleVictor Lausten - HoohaJohn AlcabeanKonkhraMontiPer VersPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Ida KudoWhite PonyIda KudoThe SongsDune Jelling FestivalManus BellHonkyBenjamin Hav - BenalBak LindemannWhoMadeWhoMirja KlippelRebecca LouX Teenage RebelsLukas Graham - ForumRebecca LouThe SongsLive Johansson (Nordic String Quartet)AuforiKaliberFablMund De CarloFarveblind

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !