marker

Interview: Marker

Interview: Marker

Peter

Warning: Use of undefined constant user_description - assumed 'user_description' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/muzeek.dk/public_html/wp-content/themes/responsive/post-meta.php on line 28
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Muzeek har taget en snak med den danske rapper Marker, efter udgivelsen af hans nye single “Under Vandet”.
Hvad er der på vej fra dig..?
Min kommende Ep “Guds Blinde Vinkel”, omhandler de faldgrupper og skyggesider, som jeg tror de fleste af os må håndtere på godt og ondt. Det er meget om stoffer, sex, magt, begær i det hele taget. Selve titlen er et udtryk, for det dyr vi alle går rundt med inde i os selv, men som sjældent for lov til at komme til udtryk i vores moderne verden, hvor alle er en reklamesøjle for sig selv og det i virkeligheden kan være svært at stå ved hvem vi er. Den bliver gæstet af en lille håndfuld rigtig fede mc’s og en enkelt sangerinde, som har været med til lige at tage skiven et niveau op.
Hvem samarbejder du med?
For et års tid siden begyndte jeg at lave nogle ting med en producer, der hedder Frej Gudmundsson og vi fandt meget hurtigt et fælles fodslag om hvad vores udtryk ligesom kan. Jeg har en ret atmosfærisk, til tider tider dyster måde at skrive på, så hans basorienterede, tunge musikalske univers, klæder hinanden rigtig godt. Og så er han bare vanvittig dygtig, det er nemt at leve sig ind i hans beats og de inspirere også min måde at rappe på.
Du har ændret dit udtryk lidt, ikk?
Tidligere var jeg en del af en duo ved navn Ske & Marker, som var en del mere boom bap, politisk tilgang til rappen, så der har også været et behov for at dyrke det mere indre og navlepillende, samt at lege med det kunstneriske udtryk. Så jeg synes i hvert fald selv, at vi har skabt et udtryk, der ikke har ladet sig definere at noget genré bestemt, men stadig holder sig i hiphoppens ånd.

Posted in Interviews Tagged with: , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

Victor Lausten - HoohaBak LindemannJærv - Ideal BarCisserIda KudoThe White DominosJohn AlcabeanKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Benjamin Hav - BenalIdaKudoRebecca LouThe RosaPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolWhoMadeWhoThe SongsFarveblindCisserFew WolvesDune Jelling Festival4PROMund De CarloAuforiIda KudoWhite PonyX Teenage RebelsIda KudoNovemberDecemberManus BellKasper SpezFarveblindJohn AlcabeanAlpha MaleBak LindemannKaliberFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Few WolvesAlpha MaleJohn AlcabeanMambe DanoThe RitualThe SongsRebecca LouFarveblindPer VersPilfingerFablMirja KlippelMagermaynThe RitualIda KudoKonkhraRebecca LouThe White DominosFablLive Johansson (Nordic String Quartet)Ida KudoThe SongsXzibitFablMontiLukas Graham - ForumHonkyMirja KlippelEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Mambe Dano

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !