Anne Lindfjeld Muzeek

Anne Lindfjeld om Copenhell

Anne Lindfjeld om Copenhell

Danmarks hotteste rockbabe hedder Anne Lindfjeld, og du kender hende fra både Headbangers Ball, musikvideoer og en lang række pinupbilleder.

Vi har taget en snak med multitalentet om metalfestivalen Copenhell.

 

Hvor mange gange har du været til Copenhell….?

Jeg har faktisk kun misset Copenhell det allerførste år, hvor jeg var i USA. Siden da, har jeg været fast publikum, og endda heldig nok at jeg blev hyret til at lave Copenhell tv sidste år, i 2016.

 

 

Hvad er det Copenhell kan..?

Jeg synes at Copenhell kan flere ting. De første par år, handlede det meget om en ‘familie’ følelse, lidt som man kan få det når man går til metal koncerter i KBH. Alle (næsten) ansigter er bekendte, og man føler sig som en helhed på en eller anden måde. Den følelse får jeg også på Copenhell. Desuden så har de formået, at lytte til deres publikum, og festivallen er blevet forbedret for hvert år. Desuden så kan de noget med detaljer, jeg elsker at alt er så gennemført, og at man har en fornemmelse af at intet er tilfældigt. Jeg er også fan af feks Biergarten, hvor nærmest de bedste og største fester finder sted. De forstår at skabe andet end bare en musik festival.

 

 

Hvad er din bedste koncertoplevelse derude..?

Det er jo altid et super svært spørgsmål… Jeg har virkeligt mange gode oplevelser, og det er ikke altid kun bandet der bestemmer hvor god oplevelsen bliver. Det handler også om selskabet og selvfølgelig vejret osv

Men altså, sidste år, var Sabbath en ret fed oplevelse, så har jeg haft en fantastisk koncert under Alice In Chains, og Gojira det første år de spillede. samme år hvor Manson druknede i regn, så vidt jeg husker.

Og så havde jeg også en fest under Iron Maiden, hvor jeg havde den der hygge buzz på, og var sammen med mit faste festival hold. Men jeg kunne jo blive ved….

 

 

Hvad glæder du dig mest til i år..?

Det er virkeligt også et svært spørgsmål. Jeg kan jo godt li’ at programmet er en smule mere ‘poppet’ hvis man kan sige det.

Jeg glæder mig meget til SOAD, et af de bands jeg mangler at få tjekket af. Og jeg er meget glad for Rob Zombie, som jeg har set nogle gange før, men her ved jeg at han lever op til forventningerne, og han er altid en fest på en scene. Jeg må også lige nævne Frank Carter, som leverede ret solidt på Roskilde festival sidste år, det forventer jeg igen på Copenhell… Og når der skal lidt mere fart på, så glæder jeg mig til Devildriver, Dillinger escape plan og Black Dahlia murder.

 

Hvad er din foretrukne Copenhell drik…?

Øl!

 

Hvordan ser din playliste ud op til årets metalfest..?

Hmm den er ikke lavet endnu, men den kommer nok ikke til at afvige meget fra den playliste jeg lytter til året rundt..

 

Følg Anne Lindfjeld her: 

Scor din billet til Copenhell her:

 

(Fotos: Fra Anne Lindfjelds Facebook)

Posted in Interviews Tagged with: , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

The SongsThe SongsThe RitualKaliberHonky4PROX Teenage RebelsIda KudoMambe DanoVictor Lausten - HoohaManus BellMambe DanoMund De CarloIdaKudoEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Alpha MaleBak LindemannMirja KlippelThe SongsMagermaynJærv - Ideal BarFablJohn AlcabeanIda KudoJohn AlcabeanFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009The RosaCisserFarveblindAuforiFarveblindFarveblindRebecca LouPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolDune Jelling FestivalWhoMadeWhoBenjamin Hav - BenalKasper SpezMirja KlippelThe White DominosNovemberDecemberKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Alpha MaleLive Johansson (Nordic String Quartet)Few WolvesThe RitualLukas Graham - ForumPer VersMontiIda KudoIda KudoThe White DominosCisserWhite PonyKonkhraFablXzibitBak LindemannFew WolvesFablIda KudoRebecca LouRebecca LouPilfingerJohn Alcabean

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !