Face kun mig Muzeek

FACE om den nye plade.

FACE om den nye plade.

Face har netop udsendt sin første soloudgivelse, og efter tiden i den fremstormende gruppe Kaliber, er det passende at han døbte den “Kun Mig”.

Uanset om man er til westcoast beats, fængende melodisk sang, kløgtige tekster eller meget få givne fucks.. Ja så byder denne skive på en solid buffet af det hele.

Muzeek ville gerne have en personlig vinkel, på samtlige numre fra den nye plade.. Af mennesket bag.. Martin Face Andersen.

 

-FØDT TIL DET
Handler om den at finde tilbage til sine rødder og hele essensen af det man brænder for. Om at vakle mellem overdreven selvfedhed og dårligt selvværd…

-INGEN GRÆNSER
Er den klassiske fortælling om en dreng der føler sig overladt til sig selv og er uden for fællesskabet. Hvilket resulterer i forkerte valg og et liv på kant med loven.

-GANGSTER
Der er alt for mange wannabes der snakker sig større end de er og glemmer at livet i den hurtige bane er mere end damer og penge. Alting har konsekvenser!

-DAG & NAT
Der er så mange der laver musik i dag og de fleste af dem føler de er de bedste i verden. Jeg får sindssygt mange mails fra folk der vil ha et beat eller en feature fra mig. Men som regel er de på et helt andet niveau end mig (jeg synes nemlig også at jeg er den bedste i verden) og jeg forstår ik helt at man ik selv ka høre hvor i ‘hierarkiet’ man ligger.

-MIT HOOD
Handler om enhver dansk ghetto med sociale udfordringer.

-MARY JANE
Siden jeg var teenager har jeg haft et hader/elsker forhold til weed. Hvorfor føles det så rart når det er så forkert? Hun fucker med min hjerne og mine følelser og det er på tide at gå hver til sit trods alt det vi har været igennem sammen.

MIN BITCH
Kvinder er fra venus, mænd spiser mars.

-SE MIG NU
Man siger at den bedste hævn er succes. Det her er en stor fed fuck finger til alle dem der tvivlede på mig og min drøm. I made it bitches!

-GO NOK
Jeg er vokset op med en ‘tørstig’ far. Jeg har altid bebrejdet ham for mine egne synder og brugt ham som undskyldning for mine fejl. Men efter jeg selv er blevet far har jeg indset hvor svært det er at være forældre. Hvordan ska man være et godt eksempel for sine børn hvis man ik har styr sit eget shit? Så i stedet for at lave et ‘du er skyld i min ulykke’ nummer, har jeg istedet valgt at anerkende at han formentlig har gjort sit bedste, uanset om det så var godt nok eller ej.

-IK SÅ FORSKELLIGE
Sort, hvid, gul, rød… who cares?
Vi er alle sammen mennesker og der skal være plads til os alle, også selvom vi tror, tænker og lever forskelligt.

-MAND DIG OP
Sangen inspireret af en kammerat som gang på gang fucker ting op for sig selv og altid synes det er alle andres skyld. Og hver gang han er kommet på benene igen fejre han det ved at gøre de samme dumme ting om igen. Vi falder for at lære hvordan vi ska rejse os op. Men nogen blir bare liggende og håber at der kommer nogen og hjælper dem tilbage på sporet igen eller at det løser sig selv, istedet for at tage tyren ved hornene.

-KUN MIG
En blærerøvs sang om hvor god og selvforsynende jeg er. Jeg har aldrig brug for noget fra nogen… hehe

-KOMMER HJEM
En tribute til min tålmodige kone som har stået ved min side og fundet sig i mit musikalske utroskab og svingende økonomi og tilstedeværelse. Det lyder nok som en kliché men jeg havde aldrig nået til det her sted uden hende. Hun, og vores to børn, betyder alt for mig.

Følg Face her:

Posted in Interviews Tagged with: , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

Pelle Peter Jensen lige før tæppet falder på Cosmopol4PROJærv - Ideal BarFew WolvesMund De CarloFew WolvesCisserPilfingerKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Rebecca LouWhite PonyBenjamin Hav - BenalLive Johansson (Nordic String Quartet)MagermaynIda KudoFarveblindXzibitIda KudoFarveblindRebecca LouWhoMadeWhoMambe DanoThe RosaAlpha MaleCisserVictor Lausten - HoohaRebecca LouManus BellIda KudoIda KudoMambe DanoBak LindemannAlpha MaleMirja KlippelFablThe RitualKonkhraKasper SpezFarveblindDune Jelling FestivalBak LindemannJohn AlcabeanThe SongsThe SongsThe RitualMontiKaliberEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Per VersNovemberDecemberX Teenage RebelsThe White DominosThe SongsThe White DominosJohn AlcabeanIdaKudoHonkyFablLukas Graham - ForumAuforiFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009John AlcabeanMirja KlippelFablIda Kudo

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !