Rekords Muzeek

Hvad hører man i Rekords..?

Hvad hører man i Rekords..?

 

 

 

Jakob Hejnsfelt Andersen er indehaver af second hand vinyl & Cd biksen Rekords, i Sigurdsgade. Faktisk flytter han, i løbet af sommeren til Bragesgade på Nørrebro.

Vi har spurgt Jakob om hvad han lytter til for tiden, Og svaret var lige præcis så herligt nørdet som forventet…Sejt!

 

 

“Jeg syntes det er super svært kun at fremhæve 5 plader. Der findes så mange klassikere jeg vil nævne, men ved ikke hvordan jeg skal få kogt det ned til 5. Jeg syntes den danske hiphop scene og beats scene lige nu er virkelig stærk, så jeg har valgt at fremhæve nogle nyere danske hip hop vinyl udgiveler jeg digger.

Keis Khatib Muzeek (Foto: Anthon Nymark)

Keis Khatib “Zone 2” (Green Shades Music / Beatdown, 2016/2017) (Kan købes på Rekords.dk) Udkom i 2016 på bånd på Green Shades Music og skabte en del hype, udkom så på vinyl i 2017 i samarbejde med Beatdown. Et friskt pust på den danske hip hop scene. Fortællinger fra Nørrebro, Zone 2. Tænk Queensbridge 90er stil + jazzede beats (produceret af Keis selv), det er laidback og skævt. En af 2016´s bedste danske hip hop plader efter min mening.

 

Berlin Zoo “Super Bad Disco” (HHV.de, 2017) (Kan købes på Rekords.dk) Dansk beats supergruppe bestående af Fou Fou, Shatter Hands & I Kicked A Cloud Once. De 3 drenge mødtes i Berlin og det resulterede i denne plade. Niveauet på den danske beats scene er super højt lige nu og Berlin Zoo´s LP som er udgivet på tyske HHV er beviset. Den har helt klart fået manges øjne op for beats scenen. Smider den gerne på et par gange om dagen i Rekords butikken.

 

Loke Deph “Beluga / Malstrøm” (2016) (Udgået) Fantastisk dobbelt EP fra 2016. Loke Deph er p.t. en af de skarpeste rappere i Danmark og sidste år udgav han den vildste dobbelt EP. Side A er “Beluga” som er produceret af Telepa-T, Side B er “Malstrøm” der er produceret af Boone. Blev hurtigt udsolgt efter release.

NOta Bene Muzeek

 

Nota Bene & Davey “Dag For Dag” (Echo Out, 2017) (Kan købes på Rekords.dk)

Hårdtslående album fra rapperen Nota Bene (Dialekten) og produceren Davey. Jeg har fulgt dem begge længe og set frem til denne plade siden jeg første gang hørte om den var på vej, den lever op til alle mine forventninger. NB er specielt dope som battle rapper men skriver også fede dybe tekster og begge dele fungere perfekt over Daveys banging beats. Elsker kemien mellem rapper og producer på den her måde, jeg er stor fan af 1 rapper & 1 producer albums.

 

Shatter Hands / Sofa T “Sejt Sejt / Al Dente” (Centeret / Beatdown,

2016/2017) (Kan købes på Rekords.dk)

Soundcloud udgivelser virker til at være det nye. Her er Centeret i front sammen med Loke Dephs og Esbens Weekend Mixtapes. Centeret med Khal Allan ved roret er i det hele taget værd at følge, de kommer med en rå og upoleret lyd som jeg er nede med. 2 af Centerets Soundcloud udgivelser fra 2016 kom som en split-EP til Record Store Day 2017. Med produceren Shatter Hands på den ene side og producer/rapper Sofa T på den anden – 2 af de stærkeste navne på den danske beats scene. Begge EPer gæstes af en række rappere fra og omkring Centeret.

Besøg Rekords hjemmeside her:

Og Rekords facebook side her:

(Foto af butik af Caroline Bohn)

Posted in Interviews Tagged with: , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

Mirja KlippelAuforiNovemberDecemberThe White DominosLive Johansson (Nordic String Quartet)X Teenage RebelsMambe DanoJærv - Ideal BarFew WolvesIda KudoBak LindemannIda KudoAlpha MaleHonkyFablBak LindemannEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>FarveblindWhoMadeWhoMambe DanoJohn AlcabeanPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolThe RosaWhite PonyIdaKudoCisserDune Jelling FestivalKasper SpezPilfingerKaliberMund De CarloKonkhraThe SongsJohn AlcabeanManus BellFablVictor Lausten - HoohaRebecca LouXzibitThe SongsMagermaynPer VersIda KudoLukas Graham - ForumMontiFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Alpha MaleJohn AlcabeanThe SongsBenjamin Hav - BenalThe RitualMirja KlippelRebecca LouFablRebecca Lou4PROThe RitualFarveblindThe White DominosFarveblindIda KudoKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Ida KudoFew WolvesCisser

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !