BørnefestiBAL Muzeek

Kalle B om BørnefestiBAL

Kalle B om BørnefestiBAL

 Kalle B
Den spraglede multigøgler Kalle Bremer, har sine kulørte fingre med i alt fra Chill Out festivalen Stella Polaris, til Kalles Bodega. Med et genkendeligt udseende som et eksploderet penalhus, har Kalle både sin egen sang på Dansktoppen og en stald af lovende artister.
Kalle B er samtidig manden bag BørnefestiBAL, og det har vi taget en snak om. 
Kalle, i har rykket BørnefestiBAL i Kbh, fra Østre Anlæg til Fælledparken.
Hvordan kan det være…?
 Jeg er vild med Østre Anlæg, virkelig, synes det er en af de smukkeste parker i København, og stadig er der ikke mange der kender den. Faktisk er det sådan at man fandt ud af ved kommunen, at man ikke “bare” måtte låne den ud til events, det var en meget større procedure, og også svært at få godkendelse da den er en del af Københavns Volde der er fredet… Men jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Fælledparken, en rigtig folkepark hvor det også er noget nemmere at producere og lave events, så det bliver skæppe skønt at slutte vores tour af med en “nem” produktion, og hvor der så også er MEGET mere plads at boltre sig på vs. Østre Anlæg
Hvilke nye tiltag byder i på i år..?
 Vi har flere ting, og en af de ting jeg glæder mig allermest til, er fællesdans. Tilbage tidligere på året, da vi skulle holde fælles fødselsdag, var vi et par stykker der besluttede at vi skulle danse linedance med et twist af MGP.  17 ud af 19 børn var med til fællesdansen og havde en fest, så jeg tror det bliver sygt sjovt. Derudover har vi lavet et samarbejde med Røde Kors, hvor LEGO kommer med “en milliard” lego klodser som ungerne bl.a. kan lave røde kors med, og måske lære, lidt mere, at forstå vigtigheden af at hjælpe hinanden.
Det er noget af et scoop at booke Wafande til årets fest.
Hvad synes du han kan?
Wafande er en af de mest smilende mennesker i vores lille kongerige og det smitter af på børn og voksne. Han er sindsygt dygtig entertainer til både store og små, og derfor har han siden jeg startede BørnefestiBAL, for 2 år siden stået højt på ønskelisten.
MGP stjernen Emma Pi er ligeledes på plakaten.
Hvad kan ungerne forvente sig af hendes nye show?
 Emma Pi er jo stadig en lille pige, selvom det er et par år siden hun vandt MGP i 2014. Men hun har sidenhen lavet mange ting, udgivet digte, lavet et album med gamle klassikere og meget mere. Faktisk ved jeg aldrig helt hvad hun kan finde på, men hun har lovet at spille vindersangen fra 2014, og den ved jeg mange børn gerne vil skråle med på.
Kalle….Er børnefestiBAL i virkeligheden en legeplads, for barnet gemt i Kalle B…?
 Hahahhahahahahahahahaha du sagde det……. Jeg kommer lige fra Apple Flower Festival i weekenden, hvor jeg spillede med mit Pippelipop show.  Bagefter kom Peter fra Humørekspressen og spurgte om jeg tit gjorde det med, at 10 unger skulle hælde vand ud over mig. Mig: nej det er første gang, hvortil han svarer Det er jo sygt, vand og elektronik er bare ikke en kombi man lige laver, hahahahahaha.
Han har nok ret og måske skal jeg nogen gange ligge barnet lidt i seng, men jeg kan sgu ikke. Jeg har så mange skøre ting i hovedet og ELSKER børn og deres umiddelbare glæde – derfor kan jeg ikke lade være.
Det er også derfor at jeg netop har udskudt mit Pippelipop WorldWide projekt, da dette skal gøres ordentligt. Jeg bliver nødt til at få hjælp med research, hvordan jeg får mine sange ud i Cuba, Argentina, Østrig, Chile, USA, Spanien, Tyskland osv. Lige nu har jeg 18 numre liggende på spansk, tysk og engelsk og det kan jo blive GIGA stort hvis jeg finder den rigtige mor-blogger i Mexico, det rigtige familie/børne site der måske vil skrive om det i Venezuela osv. osv.
Hvorfor skal familierne derude tage til Børnefestibal?
På BørnefestiBAL prøver vi at smide så mange dejlige børneting, ind i en setting i en park ,de ikke er vant til at frekventere på samme måde. Jeg synes personligt man får sindsygt mange oplevelser med, for meget få penge.
Og i goodiebaggen er der næsten samlet så mange ting ind at det betaler den billige entré.
Derudover sælger vi også både mad og drikke til en rimelig billig penge.
Der kommer rigtig mange børn, og børn er ligesom os voksne.. Vi elsker flokdyr mentaliteten med en bajer i hånden og musik på scenen. Det gør vores unger jo også de har bare skiftet bajeren ud med leg og sjov.
BørnefestiBAL findes her:
3.Juni  Aarhus  Botanisk Have 12.00-17.00
4.Juni   Odense  Munke Mose  12.00 – 17.00
5.Juni  København  Fælledparken 12.00 – 17.00
Besøg BørnefestiBAL på Facebook her:
Foto: Siri Katzenelson
Posted in Interviews Tagged with: , , , , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

White PonyKasper SpezMambe DanoFarveblindJohn AlcabeanJohn AlcabeanFew WolvesWhoMadeWhoPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolPer VersFablThe White DominosMirja KlippelCisserLive Johansson (Nordic String Quartet)Ida KudoNovemberDecemberThe RosaPilfingerCisserFarveblind4PROThe SongsJohn AlcabeanKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012KaliberEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>The RitualFew WolvesMambe DanoIda KudoIdaKudoThe SongsXzibitMontiManus BellAlpha MaleFarveblindFablBak LindemannThe SongsBak LindemannThe RitualVictor Lausten - HoohaMirja KlippelLukas Graham - ForumHonkyKonkhraAuforiMund De CarloRebecca LouFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Dune Jelling FestivalAlpha MaleThe White DominosIda KudoRebecca LouFablBenjamin Hav - BenalRebecca LouIda KudoX Teenage RebelsMagermaynJærv - Ideal BarIda Kudo

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !