Pede B Muzeek

Pede B om næste brag i Pumpehuset

Pede B om næste brag i Pumpehuset

Pede B og hans scenemusikalske bagland, må efterhånden kunne kaldes et af landets bedste live-acts. I Danmark ser vi ikke mange som pakker sale, høster jubel og slår brutale barrekorder, i dette omfang. Enten er man platinplaceret på plakaterne foran de absolut største arenaer, eller henvist til jams og tilfældige gadefester.

Pede B har uden behørig radiorotation erobret Roskildes frygtindgydende Arena scene, spækket samtlige mellemstore spillesteder under dansk flag, udgivet stabile plader i et nærmest manisk tempo, og vigtigst af alt.. Opstablet en så dedikeret fanskare at man nærmest bare venter på det næste sindssyge tiltag.. Folk er klar!

Er i klar til koncerten 12.Maj i Pumpehuset? 

Jeg kan ikke sige, vi er 100% klar endnu, for det her show kræver at en hel masse brikker skal spille sammen. Men vi arbejder på det, og justerer vores planer løbende. Da vi startede planlægningen havde vi jo en hel masse ideer omkring sceneopsætning, live-gimmicks, remixes og gæster. Så finder man hen af vejen ud af, hvad der kan lade sige gøre, og bytter ideer ud med andre ting. Jeg kunne fx rigtig godt tænke mig, at jeg kan stå et helt andet sted i salen under et nummer den her gang. Så det er vores lydmand ved at undersøge mulighederne for lige nu. Han siger, det sagtens burde kunne lade sig gøre.

Generelt er det fedt ved de her shows “mellem tours”, at der ikke er en plade, der skal promoveres. Så rammerne er mere frie, og vi kan sætte flere skæve indslag ind. Jeg vil gerne have, at folk forventer noget stort, når de går ind og ser en Pede B koncert, så der skal være nogle overraskelser. Jeg håber aldrig, jeg bare bliver sådan en, der går på scenen og spiller de samme numre for 100. gang.

Hvad kan man forvente sig?
Tonsvis af energi, dumspilning, stagedives, freestyle, gæster og en præmiere eller to på tracks fra Over Askeskyen 3, der udkommer senere i år.
Og så er der supportshows af københavnerdrengene Sigma og vores venner fra Horsens, Højt Plan. De har altid behandlet os fantastisk, når vi har spillet på Kulisselageret i Horsens, så jeg tænkte, vi også skulle få dem herover, så de kunne opleve vores hjemmebane. Desuden er der efterfest med Lukas’ elektroniske sideprojekt Aloof. Så kommer vi ud og hygger og drikker et øl med folk efter showet.
Hvordan ser grundholdet ud denne gang? 
Noize er med igen, efter han kortvarigt var på sidelinjen, mens vi spillede koncerter i røven på udgivelsen af Sparring. Desuden er Adam og Lukas som sædvanlig med. Det er sgu dejligt at have samlet et hold, der fungerer godt live. Vi har en god kemi sammen, og har spillet så mange shows, at vi har opbygget nogle rutiner og forventninger i forhold til hinanden.
Gemmer du på hemmeligheder til showet?
Jada! Der er fx en masse fede rappere og sangere, der har sagt ja til at komme forbi og være med på scenen. Det har længe været en prioritet for os, at der også skal være en fed fest backstage. Så er vi mere sikre på, at folk har lyst til at gæste showsne, fordi de gerne vil med ind og hygge.
Det ville de måske ikke, hvis vi sad helt kunstneragtigt og mediterede backstage, eller krævede fuldstændig stilhed haha. Men vi sørger for, at din yndlingsrapper er skide fuld bagved, så han kommer hjem med en god følelse i maven, og gerne vil joine festen næste gang også.
Det lader også til, at publikum er med op den der ide, men at give den hele armen, for vi har sat barrekorder ret mange steder i landet, når vi har spillet. Vores supportere er fanme tørstige, og det vælger jeg at tolke som et godt tegn.
Et lille videohold kommer desuden til at dokumentere aftenen. Det er jeg ret glad for, for jeg tror det her bliver en fed koncert at se tilbage på.
 Skynd jer ind og nak en af de sidste billetter lige her!!!!
Posted in Interviews Tagged with:
mini_mba

Minuttet før Manegen

Fabl4PROPilfingerRebecca LouFarveblindJohn AlcabeanXzibitFarveblindHonkyJohn AlcabeanPer VersJohn AlcabeanEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>The SongsThe White DominosLive Johansson (Nordic String Quartet)Lukas Graham - ForumWhite PonyThe SongsThe RosaBak LindemannCisserJærv - Ideal BarFablMund De CarloFarveblindThe White DominosKaliberCisserMambe DanoFew WolvesBenjamin Hav - BenalPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolFew WolvesIdaKudoMirja KlippelAlpha MaleFablMontiAlpha MaleKonkhraThe SongsThe RitualVictor Lausten - HoohaMagermaynIda KudoManus BellIda KudoMambe DanoThe RitualWhoMadeWhoX Teenage RebelsIda KudoMirja KlippelRebecca LouKasper SpezDune Jelling FestivalIda KudoBak LindemannRebecca LouFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Ida KudoNovemberDecemberAuforiKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !