Benals himmelflugt

Benals himmelflugt

Duoen BENAL sad for ca et år siden og forsøgte ydmygt at oparbejde noget der mindede om en 5årsplan.
At spille i et spækket Store Vega og modtagelsen af prisnomineringer lå ret langt ude i fremtiden.
Men sådan skulle det ikke gå..

På torsdag spiller drengene i Store Vega hvor der i skrivende stund er MEGET få billetter tilbage…. Og de er nomineret til en DMA.

Vi har snakket med en række anerkendte personligheder fra samme ende af det kulturelle miljø,om Benal og deres rasende fart mod toppen.

Nicholas Kawamura – Lågsus, P3
“Jeg er fan af Benal og har fulgt dem siden de deltog i Karrierekanonen i 2012.
Da jeg havde været til deres koncert på Smukfest i år tænkte jeg over, om jeg kunne pinpointe præcist dét der gør Benal så gode?
Er det Benjamins flow og lyrik? Er det Alberts dybt originale og geniale produktioner?
Er det dét, at der ikke er nogen andre der lyder som dem – overhovedet?
Jeg kom frem til, at Benals styrke må ligge i kombinationen af alle ovenstående evner.”

Lina Rafn – Infernal:
“Hørte dem første gang på P3 med HipHop som jeg omgående shazam’ede, købte og har hørt til døde!!! Elsker det rigtig meget. Har tjekket andre ting ud fra dem og er generelt fan af intellektet bag og dermed lyrikken.”

Adam Duvå Hall – Radio/Tv vært og Redaktør:
“Havde hørt lidt rumsteren i radioen op til Smukfest 15. Jeg var så konferencier på Livecamp, hvor de optrådte. Og der havde jeg et af de sjældne øjeblikke, hvor man er vidne til en fødsel af noget helt specielt.Det kan godt være at de ikke kommer til at sælge milliarder, men de fremstod allerede på det tidspunkt som vigtige og kompromisløse. De kommer til at betyde rigtig meget, fordi de hviler tungt. De har min velsignelse til at forske i sig selv og udvikle deres egen vej. Der er sket meget siden Livecamp og hvis deres sejre foregår på deres egne præmisser, så skal de bare løbe med dem! ‘Sker der, Benny?!”

Anders Wahren – Programansvarlig,Roskilde Festival:
“Vi på Roskilde Festival var hurtigt solgt til Benal, egentlig fra første lyt til den første EP, og det var også derfor vi bookede dem til vores Countdown scene i 2015. De var et af de nye danske acts vi virkelig troede kunne have en stor fremtid. Og det er fedt at se, at de har fulgt deres helt egen sti hele vejen og fortsat gør det med en større og større following.

Jeg synes altid det er svært at sætte ord på musik, det er nemmere at spille det for folk. Men jeg tror at for folk som mig, der efterhånden må indse at vi er blevet ikke så lidt voksne, er det fedt at høre noget, som nok må rubriceres som hiphop, som lyder nutidigt, men som samtidig er noget andet og mere modent, melankolsk, nuanceret end meget af det andet danske (og internationale) hiphop, der kommer for tiden. Jeg er efterhånden blevet vant til at ligesom alle landsholdsspillere er markant yngre end jeg, så er alle nyere rappere og producere også et helt andet sted i deres liv. Jeg hører rigtig mange gode nye ting, men også meget der er i et gear jeg måske ikke helt selv kan køre i. Så er det sgu meget forfriskende, at der kommer et par gutter, som øser af noget livserfaring og giver noget stof til eftertanke, uden at det lyder gammelmands-agtigt eller kobler unge lyttere af med produktionsstilen. Men nogen der ved at tømmermænd varer mere end en formiddag!”

Følg Benal her: https://www.facebook.com/BenalCph

Jawbreak Joe

Muzeek

Posted in Interviews, Musik nyheder, Værd at holde øje med Tagged with: , , , , , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

CisserMund De CarloPilfingerHonkyXzibitPer VersMirja KlippelIda KudoThe RitualJohn Alcabean4PRODune Jelling FestivalFew WolvesMontiIda KudoFablKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Ida KudoThe White DominosJohn AlcabeanFarveblindIdaKudoThe SongsFarveblindX Teenage RebelsLive Johansson (Nordic String Quartet)Alpha MaleFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Victor Lausten - HoohaAuforiMambe DanoManus BellThe SongsWhoMadeWhoEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>MagermaynFew WolvesIda KudoMirja KlippelFarveblindKasper SpezJohn AlcabeanMambe DanoThe SongsFablBak LindemannLukas Graham - ForumRebecca LouThe RitualCisserFablKonkhraJærv - Ideal BarWhite PonyPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolAlpha MaleIda KudoNovemberDecemberRebecca LouThe White DominosKaliberBenjamin Hav - BenalThe RosaRebecca LouBak Lindemann

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !