Danni Toma – Rotation

Danni Toma – Rotation

Morten Morten
Muzeek

Den single aktuelle Danni Toma har taget en snak med os om historien bag videoen til hans syrede seneste udspil Rotation.

Den nye video skildrer øjensynligt selvdestruktionens jerngreb og indre dæmoner.

-Hænger den sammen med den forrige videos historik?

Ja det gør den. Begge videoer er en del af en kortfilm som jeg har arbejdet på det sidste stykke tid. Den handler om en mand og hans mål om at finde mening med det hele. Skal han løbe ud af den samme vej han altid har løbet på, eller begynde at kravle på den nye og samtidig blive en ny mand. Djævlen og det røde univers er med i begge videoer. Håber folk kan se en sammenhæng allerede. ellers vil de kunne det når hele filmen udkommer senere næste måned.

Hvem har instrueret den?

Det har to af mine rigtige gode venner. Brødrende Mikkel og Mark Stenild. De er fra Støvring i Nordjylland. S Town Down, men holder til her i København. Fantastiske gutter.

Musikere vælger tit deres partytracks som singler,men du valgte Rotation.
-Hvordan kan det være?

Jeg ved det faktisk ikke. Vi er enormt stolte af nummeret og følte det fortjente lidt opmærksomhed. Det har en fed lyd og er meget specielt. Og hvem kan ikke lide lidt drum n bass. Håber folk kan lide det ligeså meget som vi kan.

Se videoen:

Følg Danni Toma her:

https://www.facebook.com/danniteeshirt/

Morten
About

Muzeek

Posted in Uden for kategori
mini_mba

Minuttet før Manegen

John AlcabeanIda KudoHonkyKaliberWhoMadeWhoIda KudoBenjamin Hav - BenalEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>IdaKudoFablAlpha MaleXzibitMirja KlippelIda KudoJohn AlcabeanIda KudoAuforiThe RosaWhite PonyDune Jelling FestivalBak LindemannPer VersFew WolvesRebecca LouThe White DominosFarveblindThe SongsBak LindemannPilfingerMambe DanoJærv - Ideal BarAlpha MaleMagermaynCisserKasper SpezThe SongsNovemberDecemberMambe DanoMund De CarloFablFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009John AlcabeanManus BellX Teenage RebelsThe SongsFarveblind4PROCisserFew WolvesKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012The White DominosThe RitualThe RitualLive Johansson (Nordic String Quartet)Victor Lausten - HoohaPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolRebecca LouFarveblindKonkhraLukas Graham - ForumFablMirja KlippelRebecca LouIda KudoMonti

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !