Hvad hører dansk NFL håb ?

Hvad hører dansk NFL håb ?

Brynje Brynje
Muzeek

Den pæredanske kæmpe Andreas Knappe stormer mod en velfortjent plads i NFL.
Skulle man ikke lige have styr på hvad faen det egentlig går ud på, så forklarer Andreas det selv lige her..
Og selvfølgelig løber snakken ud i en retning af musikalske sublimiteter..

Andreas, Hvad er det du laver derovre i Connecticut Huskies ?

Jeg spiller Divison 1 College football og det er jo noget af en udfordring i sig selv. Jeg er en af vores captains og spiller offensive tackle, som er en af de store drenge der skal beskytte quarterbacken og lave plads til at running backen kan få nogle gode løb. Det er en stor sport med megen opmærksomhed i landet, vores hjemmebane holder 42.000 mennesker og den største udebane sidste år havde stoppet 70.000 mennesker på lægterne. Vi har spillet 11 af 13 kampe i år på landsdækkende TV , så jeg har svært ved at forklare hvor stort det rent faktisk er for en der ikke har oplevet det.

Jeg kunne forestille mig at der indfinder sig lidt hjemve nogle gange når roen sænker sig i det store Amerika.. Har du en fast dansk sang eller plade du knytter dig til når der skal tænkes lidt på vores lille andedam..?

-Jo hjemve kan da helt sikkert forekomme og når jeg har et roligt moment så er det oftest noget Tina Dickow (Welcome Back Colour albummet), eller noget Suspekt der bliver smidt i ørene.
Ikke nødvendigvis nogen bestemt Suspekt plade, men bare en god blanding af alt hvad de nu har fået lavet sig.

I er nogle tunge drenge og det kan ofte gå voldsomt for sig i kampens hede.
– Har du en fast playliste til træningen som er lige så brutal.. Eller finder man også rolige tracks??

Ja man kan vist roligt sige at tingene går vildt for sig når vi træner/spiller. Jeg har en fast playlist når jeg træner med mig selv. Den indholder mange forskellige ting, en ting er dog helt sikkert og det er at den ikke er stille og rolig på nogen måde.
Nogle eksempler på nogle sange der bliver skruet helt op for i ørene når der trænes er Rob Baley – Beast (el. Hungry), Slipknot – Duality, Devil in I Etc. Disturbed: Who, Indestructible samt gammelt Linkin Park (Hybrid Theory, Meteora.)
Det skal dog siges at inden jeg bliver stemplet som et metalhoved at jeg er helt tosset med mange typer musik.
Når træningen er ovre bruger jeg oftest noget dansk rap, Lukas Graham og lignende (nogle gange Metallica) til at falde ned og slappe fordi det er hammerlækker musik.
Jeg har en tendens til at favorisere dansk musik rigtigt meget og prøve at sprede det omkring de folk folk jeg har mulighed for at have en indflydelse på i USA. Den amerikanske musik jeg lytter til er også forholdsvist ukendt men består af Vinnie Paz, Immortal technique, R.A the rugged man, Army of the Pharaohs Etc. Er ikke vildt meget til moderne/mainstream musik som du nok kan fornemme.

VI tror fuldt ud på at du snart skal indtage NFL med stil..
-Hvilket stykke musik skal spilles når du for første gang træder ind på græsset i legendernes liga..? Skal Morten Andersen synge strofer fra “Langebro” eller ruller du med benhård dødsmetal..?

Hvis jeg får muligheden for at udleve drømmen og spille professionelt ville jeg gerne gå/løbe ind til A Warrior’s Call med Volbeat. Ikke fordi det er min ynglings sang men jeg var oppe og se NHL i Canada hvor Ottawa Senators kom ind til den sang og det var sindssygt sejt.
-Og så har det jo også noget med dansk stolthed at gøre.

Hvad er din største koncertoplevelse i Danmark?
Min største koncertoplevelse i Danmark har nok været at stå helt oppe foran scenen da Metallica spillede i Horsens Statsfængsel, det var mega fedt

Har du været til nogle fede koncerter i USA?
Grundet min sport har jeg desværre ikke haft mulighed for at tage til nogle af de koncerter jeg gerne ville i USA. Men Wiz Khalifa kom og spillede på mit universitet for et par år tilbage og det var en ret nice oplevelse

Hvilken sang forbinder du med din barndom?
Når jeg tænker på min barndom blev jeg præget af min onkel som ret ung, og fik Rammsteins “Mutter” album som den første CD jeg nogensode ejede. Så “ich will” er nok den sang der popper først op i mit hoved af samme grund.

Hvilket stykke musik har rørt dig mest?
Det er svært for mig at sige hvilken sang der har rørt mig mest, men det er helt sikkert at der har været mange forskellige tidspunkter i mit liv, hvor musik har haft en kæmpe indflydelse på hvordan jeg har haft det og har hjulpet mig med at deale med forskellige situationer.

Hvad skal der spilles til din begravelse?
Til min begravelse skal der 100% spilles Funeral fra Lukas Grahams “Blue Album” , da det der bliver sagt passer godt til hvordan jeg synes folk skal opføre sig .
Begravelser har en tendens til at blive alt for sørgelige

Har du noget favorit filmmusik?
Jeg er lidt en film nørd og elsker at bruge min tid på at se en god film i ny og næ, når jeg har fri til det.
Af musik lavet til film der vil det være svært for mig ikke at nævne klichéen Rocky – Eye of the Tiger, men ved nærmere eftertanke så vil jeg mene at Space Jam musikken er bedre da filmen er fyldt med fede sange fra forskellige genre.

Følg Andreas Knappe her:
https://www.facebook.com/Andreas-Knappe-Football-572835382805671/?fref=photo<

Brynje
About

Muzeek

Posted in Uden for kategori
mini_mba

Minuttet før Manegen

Bak LindemannLukas Graham - ForumIda KudoAlpha MaleJohn AlcabeanMambe Dano4PROPilfingerThe RosaFarveblindKaliberWhite PonyFarveblindPer VersThe SongsMambe DanoThe White DominosMagermaynKasper SpezThe SongsPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolIda KudoKonkhraRebecca LouEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Mund De CarloCisserBak LindemannMirja KlippelManus BellFablNovemberDecemberFew WolvesIdaKudoFew WolvesFablAuforiJohn AlcabeanX Teenage RebelsThe RitualAlpha MaleXzibitThe White DominosThe RitualFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009John AlcabeanVictor Lausten - HoohaIda KudoKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012CisserThe SongsRebecca LouIda KudoDune Jelling FestivalMirja KlippelHonkyMontiIda KudoFarveblindFablBenjamin Hav - BenalLive Johansson (Nordic String Quartet)WhoMadeWhoRebecca LouJærv - Ideal Bar

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !