Clemens slagtede biografen

Clemens slagtede biografen

Vi ER blevet gamle..
Det er det vi registrerer når rappere fra vores vilde ungdom pludselig tillader sig at afholde 20års jubilæum.
Dette kan afvikles på mange måder.
Kløgtigt er det dog at opsætte et 20 års jubilæum på et nøjagtigt lige så gammelt spillested.
Amager Bio er fra 1931 og fungerede i en årrække naturligvis som biograf, men den lokalberygtede kalos af tyskerbeton fik sig et ansigtsløft og grådige pengemænd fik afslag på ideen om at omdanne stedet til et standard supermarked.
1997 var året hvor Amager Bio slog dørene op som spillested. (Logeslæng for 9-7)
Amagers Kulturbutik var en realitet og siden da har alle ender af kulturskalaen tronet fra den historiske scene.

De fleste danske rapfans har et samhørighedsforhold til “Regnskabets Time”, mange også til “Den Anden Verden” og derfra har det været en spraglet palet af pejlings og fixpunkter der afgjorde om folk var til Clemens´ udgivelser eller ej.
De mere poppede singleudspil vandt terræn i nye kredse og visse aldrende ofre for trækvind og klatgæld claimede at det ikke var real, når manden afprøvede nye ideer i den kunstneriske klinge.

På det seneste har hovedstaden budt på en del nostalgiarrangementer som feks Bloodsport i Valby Kino og Reptilicus i Cinemateket.
Begge dele for fyldte sale hvor stemningen var livsbekræftende euforisk.

Derfor var det i samme fabulerende tråd at træde ind i den gamle biograf med netop dette formål… Nostalgi.
Der blev battlet,bappet blunts og bekæmpet skufler ude i køen, men det var energien ved showstart der satte rammerne.
Livebandet som twistede klassikeren fik hurtigt de tilskuende fans med på legen. FeatRige skæringer som “Tre Lokumspoeter” og “Dem Ikk Klar” som fik salen til at eskalere i brutal ekstase, Legenderne i crowden som modvilligt smed de 45 kr for en fadøl og enigheden om at MC Clemens stadig kan flegne behørigt ud på en scene.

Telling trippede og slap skud i tiltagende styrke og man var aldrig i tvivl om hvem der gik forrest i denne opsætning.

Well done.

Følg Clemens her: https://www.facebook.com/clemenstelling

Jawbreak Joe

Muzeek

Posted in Udvalgte musik nyheder, Værd at holde øje med
mini_mba

Minuttet før Manegen

Bak LindemannWhoMadeWhoWhite PonyLukas Graham - ForumThe White DominosThe RitualThe White DominosKasper SpezFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009The SongsHonkyPer VersKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012KonkhraJohn AlcabeanAuforiNovemberDecemberRebecca LouFarveblindCisserMambe DanoFablFablAlpha MaleFarveblindX Teenage RebelsIda KudoRebecca LouFew WolvesBenjamin Hav - BenalIda KudoManus BellFew WolvesMirja KlippelIdaKudoThe RitualMund De CarloJohn AlcabeanKaliberLive Johansson (Nordic String Quartet)Victor Lausten - HoohaIda KudoMagermaynThe RosaRebecca LouThe SongsCisserPilfingerFarveblindJærv - Ideal BarMirja KlippelAlpha MaleThe SongsIda KudoXzibitIda Kudo4PROJohn AlcabeanPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolBak LindemannEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Mambe DanoFablMontiDune Jelling Festival

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !