Fire scenarier vi glæder os til på Roskilde

Fire scenarier vi glæder os til på Roskilde

Roskilde Festival er meget mere end musikprogram og ølbowling.
Igennem årene har vi nydt godt af en lang række livsbekræftende scenarier.
Fremvisningen af Natural Born Killers i det yderst savnede Cinema telt, hvor publikum eskalerede i gemen ekstase, De to hedengangne technobusser som var uautoriseret epicenter for nattelivet på East, og deltagelsen i de menneskelige konvojer som trak flaskebajerkasser i bæltet efter proviantering i Roskilde midtby.

Vi har her opridset fire scenarier som vi ser frem til på årets Roskilde Festival.

1: Mexi Food
Stemningen i og omkring Mexi Food boden har det med at blive ret så fantastisk.
Forsyningstropper fra hele området henter kassevis af iskolde Tuborg inde ved naboen, og ventetiden i køen omfavnes af duften fra de krydrede gryder.
Bunden for en ny formiddagsbrandert er pludselig lagt og de kolde øl når sjældent helt ned i lejrene.
Selvom man hvert eneste år skal appellere kontinuerligt for at få jalapeños (som de har pallevis af) på sine tortillas, så er det nu en gang et forrygende sted og en hel del impulsfester har sit arnested netop der.

2: Camp Hit Spotting
Bare det at slentre semi-ristet og tilfreds rundt i timevis på campingområdet for at lure spøjse typer og lytte til de mange forskellige lejres playlister…
Efter CDens død er det blevet et mere jævnt udtryk og der er længere imellem dem som KUN hører Kragh Jacobsens “Mona Mona Monaaaa” i døgndrift, men der er altid de stærke gengangere som minder os om årets brag af en fest.
Rage Against The Machine har alle dage været en del af værnepligten ved grusgraven , S!VAS er begyndt at indtage de små speakers i lejre som forgylder solbrillebodernes levevilkår, Kalibers “Vest For København” er stadig garant for en fest i stolerækkerne foran lejren så de forbipasserende kan bounce med og insisterende kassettebåndspunk flankerer fortsat de nitteklædte.

3: Magien ved Orange
Pladsen foran Orange Scene er muligvis det sted i verden som har transformeret sig selv ud i flest aspekter af tematisk udstråling.
Cypress Hill forvandlede arealet til et Nemoland værdigt fristed hvor tung røg og røde øjne sneg sig forkælet rundt mellem hinanden til det ultralegendariske liveshow.
Major Lazer…Jamen…Wow..Bare Wow..!!
Og Kashmir tryllebandt hele stedet med deres gennemførte optræden som de indkapslede så herligt i videoen til The Aftermath

Vores forventninger til årets Orange magi er skyhøje i forbindelse med Scarlet Pleasure koncerten.
Babymaking music og lydmæssig sommerstemning en eftermiddag foran det Orange moderskib virker som det helt rigtige sted at indfinde sig med neonfarvede cocktails.
Velduftende dansende kvindekroppe og stodderdruk i solen.

4: Cruise Of Legends
I tråd med at lytte til lejrenes playlister har man samtidlig en kærkommen mulighed for at spotte legendariske Roskilde Lejre.
“Viggo Er En Kage” , RØV lejren og FilurFest er stærke i feltet og Dream City konceptet bejler kraftigt til flere legender.

Vi er klar!!!

Skynd dig at købe din billet her:
http://www.roskilde-festival.dk/tickets

Jawbreak Joe

Muzeek

Posted in Musik nyheder, Udvalgte musik nyheder
mini_mba

Minuttet før Manegen

MontiThe SongsFarveblindAuforiLukas Graham - ForumIda KudoJohn AlcabeanFarveblindIda KudoAlpha MaleFablFarveblindPilfingerRebecca LouJohn AlcabeanBenjamin Hav - BenalBak LindemannWhite PonyFablEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>The RosaThe White DominosJohn AlcabeanFew WolvesThe RitualKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 20124PROFew WolvesKasper SpezMambe DanoRebecca LouJærv - Ideal BarMambe DanoPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolIda KudoMirja KlippelCisserVictor Lausten - HoohaFablPer VersMirja KlippelIda KudoDune Jelling FestivalHonkyKaliberMund De CarloRebecca LouFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009The White DominosCisserX Teenage RebelsAlpha MaleXzibitWhoMadeWhoMagermaynBak LindemannManus BellNovemberDecemberLive Johansson (Nordic String Quartet)The SongsThe SongsIdaKudoKonkhraIda KudoThe Ritual

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !