Høxbroe & Stik Op – Til Biddet

Høxbroe & Stik Op – Til Biddet

Vi har fået spokenword-duoen Høxbroe & Stik Op til at beskrive ideen bag deres nye musikvideo til nummeret `Til Biddet´.

Høxbroe: ”Nummeret er en hyldest til hestesport og Travbanen i Charlottenlund, og med musikvideoen var det vigtigt for os, at Travbanen ikke bare blev en kulisse i en eller anden stodderfortælling med os i hovedrollerne. Vi ville i stedet gerne vise den helt særlige stemning, som hersker derude, og som bl.a. har tiltrukket mig gennem mange år. Derfor var det også helt fantastisk, at vores videohold blev inviteret helt ind i stalden hos travtræner Kenneth Nielsen og med en tur i startvognen”.

Stik Op: ”Nummeret er jo lige dele hyldest og alvor, og det synes jeg videoen har fanget helt vildt godt. Den der blanding af støvet mudder og højtbelagt smørrebrød, vindere og tabere. Høxbroe er kommet på Travbanen gennem mange år, og det er nemt at blive hooked på stemningen. Vores videoinstruktør Tau har taget det endnu længere og har planer om at holde sin næste fødselsdag på Travbanen”.

Følg Stik Op her: https://www.facebook.com/Stik-Op-Jakob-143783325958556/

Følg Høxbroe her: https://www.facebook.com/beatnix

Se videoen

Punky Pixie

Muzeek

Posted in Udvalgte musik nyheder, Videoer
mini_mba

Minuttet før Manegen

The SongsFew WolvesHonkyAlpha MaleFablVictor Lausten - HoohaIda KudoManus BellPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolThe White DominosFew WolvesCisserThe SongsFarveblindPilfingerFarveblindRebecca LouLukas Graham - ForumMirja KlippelJærv - Ideal BarWhoMadeWhoX Teenage RebelsEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>XzibitBak LindemannThe SongsIda KudoWhite PonyAlpha MaleRebecca Lou4PROMirja KlippelThe White DominosMambe DanoKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012MontiNovemberDecemberMambe DanoKasper SpezIda KudoPer VersBenjamin Hav - BenalRebecca LouDune Jelling FestivalMund De CarloJohn AlcabeanJohn AlcabeanBak LindemannFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009MagermaynCisserFarveblindThe RitualAuforiIda KudoIda KudoFablLive Johansson (Nordic String Quartet)The RitualIdaKudoJohn AlcabeanFablThe RosaKonkhraKaliber

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !