Hvad hører Marco fra Redwood Hill?

Hvad hører Marco fra Redwood Hill?

Morten Morten
Muzeek

Det danske metalband Redwood Hill som ondulerer ethvert tænkeligt smil i crowden med deres insisterende doom/Post black metal er ført an af forsanger Marco Stæhr Hill.
Her lige før deres brutale show på årets Copenhell har vi taget en snak med ham om de toner der præger ham i disse dage..

Hvad lytter du til på en solrig dansk sommermorgen?

Morgenkaffen på altanen ryger bestemt bedst ned med noget Boards Of Canada, efterfulgt af noget Paul Simon når jeg har fået øjne.

Du er manden bag facebookgruppen FredagsMetal.
Hvad er det vildeste der er dukket op derinde??

Hmm den er svær. Det er jo et ret simpelt koncept, så det er kun metal musik som bliver postet. Så det bliver mere et spørgsmål om hvad der er det vildeste musik, og det er næsten for svært at svare på. Dog kan man snakke om at der altid kommer de vildeste reaktioner når folk poster mere genre udfordrende musik som f.eks. Babymetal.

Find FredagsMetal her:
https://www.facebook.com/groups/fredagsmetal

Hvilen sang får Redwood Hill op i det rette luftlag i tourbussen..?

Alt med Will Haven får os op på mærkerne. Ellers et det som enkelt sang “New noise” med Refused.

Har i nogle tvangsneuroser der skal afvikles før i går på scenen?

Der er selvfølgelig de obligatoriske 28 toiletbesøg, ellers er der egentlig ikke noget. Vi har som regel en ting med at vi altid skal høre “Cookie” med R. Kelly inden vi går på scenen.

Hvad kan man forvente sig af jeres show på årets Copenhell?

En masse dyster introvert melankoli og et energisk band, som lever sig meget ind i deres eget musikalske univers. Du kommer ikke til at opleve fælles skål eller jokes fra scenen. Vi har inviteret et par gæster med , så det skal man helt sikkert også glæde sig til.

Skal du selv se andre koncerter derude?

Ja for satan. Jeg glæder mig først og fremmest til at se Converge og Norma Jean, men også Abbath, Dark Funeral, og Havok. Mit tyske hjerte bliver også nød til at drikke nogle iskolde fadøl til Scorpions og Blind Guardian.

Hvilke tre albums lytter du mest til for tiden? Og hvorfor?

1. Et af de bands jeg de seneste 2 år er gået i nerd-mode med, er Elbow. Deres seneste album “The take of and landing of everything” er et sandt indierock mesterværk, der udviser så mange lag og kreativitet på både lyrik, melodi og sangstruktur.

2. Jeg er vinyl mand og elsker min Behemoth “The satanist” vinyl. Det er ikke kun en fantastisk plade, men også et sindsygt fedt artwork, som kun opleves i sit fulde på vinyl formatet.

3. Wreck & Reference “want”. Ikke at det er den plade jeg høre mest for tiden, men det er en plade som jeg for nylig opdagede og som slog mig helt omkuld på den måde hvor man opdager en ny genre man slet ikke kan definere hvorfor det er fedt, men det tænder bare mange følelser i dig med det samme.

Følg Redwood hill:
https://www.facebook.com/RedwoodHill

Photo credit: Peter Troest

Morten
About

Muzeek

Posted in Interviews, Udvalgte musik nyheder Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

FablFarveblindWhite PonyLukas Graham - ForumEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Mirja KlippelKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012XzibitIdaKudoMund De CarloThe SongsX Teenage RebelsJohn AlcabeanMambe DanoAuforiMambe DanoCisserJohn AlcabeanFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009CisserWhoMadeWhoJohn AlcabeanHonkyIda KudoThe RitualKaliberFablDune Jelling FestivalThe SongsIda KudoAlpha MaleMirja KlippelAlpha MaleThe SongsMagermaynThe RosaJærv - Ideal BarLive Johansson (Nordic String Quartet)The RitualKonkhraBak LindemannNovemberDecemberRebecca LouRebecca LouVictor Lausten - HoohaFew WolvesIda KudoManus BellMontiRebecca LouFarveblindIda KudoThe White DominosBak LindemannBenjamin Hav - BenalPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolKasper Spez4PROPilfingerFablPer VersFarveblindIda KudoFew WolvesThe White Dominos

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !