Hvad Hører Simon TJ..?

Hvad Hører Simon TJ..?

Simon Toftgaard Jespersen eller bare Simon TJ er bedst kendt som den ene del af værtsparret for Grøn Koncerts ene scene, hvor han de sidste år har regeret side om side med Jacob Haugaard. Simon sidder i kørestol og arbejder til daglig som projektleder, når han ikke lige laver Grøn Koncert eller hamrer bajere i weekenden. Men hvad kører han egentlig rundt og lytter til på de fire hjul af gummi?

1: Hvilken sang minder om starten på 2017?

Jamen hvis jeg skal vælge én sang, så må det nok være Commodores med Easy. Jeg kan huske, at jeg hørte den en del gange d. 1 januar. Jeg kan godt blive lidt melankolsk med tømmermænd, og den sang får mig til at tænke på nogle af de ting, som, jeg ville ønske, var gået bedre i 2016!

2: Du er jo fast mand på Grøn Koncert, hvilket jo unægtelig placerer dig i midten af en to ugers konstant musikalsk tsunami. Søger du nogensinde til et privat sted og kobler af med din egen playliste?

Når musikken først spiller, og fadøllene går ind, så gør jeg ikke. Men vi kører jo fra by til by hver dag, og inden jeg lander på koncertpladsen, så hører jeg altid den samme playliste, altid! Den indeholder bl.a. Are you in? med Incubus, Sussudio med Phil Collins og Regulate med Warren G/Nate Dogg!

Men jeg hører altid Lanternen med TV-2, lige når jeg rammer pladsen. Den giver rig mulighed for at varme stemmen op efter nattens bytur 🙂

3: Hvad er den bedste koncert, du har oplevet?

Selvom det var aaalt for koldt, så må det uden tvivl være Iron Maiden på Roskilde i 2011. Tre guitarister, fantastiske Steve Harris på bas, og ikke mindst Bruce Dickinson, der flyver frem og tilbage på scenen. De kan virkelig fyre et show af, og med Roskilde-stemningen i ryggen var det super fedt.

4: Bruger du musik i forskellige humørstadier?

Ja, uden tvivl. Musik er godt til at underbygge stemninger, så når jeg f.eks. er trist, så er der større chance for, at jeg Bon Iver, Teitur eller Tracy Chapman.

5: Hvad hører du mest i øjeblikket?

Jeg er meget afhængig af Spotify og har i den forbindelse oprettet mig på Last.fm. Den screener alt, hvad jeg hører, og jeg kan derfor se, at det her i januar har været meget The Police og Black Sabbath. I december var det primært Michael Jackson, Allan Olsen og lidt for mange julefrokoster med Brødrene Mortensens Jul – det taler vi ikke mere om!

6: Hvad er det sidste navn, du har opdaget?

Den amerikanske kunster Børns! Det er egentlig ret simpel pop, men han har en speciel stemme, som i hvert fald gør noget for mig. Jeg har lyttet til det i alle mulige situationer, men især på de mere melankolske dage. Lyt især til sangen Clouds!

Jawbreak Joe

Muzeek

Posted in Interviews, Udvalgte musik nyheder
mini_mba

Minuttet før Manegen

Per VersKonkhraJærv - Ideal BarKaliberMirja KlippelThe SongsThe White DominosIda KudoMirja KlippelBak LindemannEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Benjamin Hav - BenalRebecca LouBak LindemannFablPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolXzibitFarveblindCisserFablJohn AlcabeanIda KudoDune Jelling FestivalThe White DominosThe SongsX Teenage RebelsIda KudoIda KudoKasper SpezJohn AlcabeanNovemberDecemberCisserRebecca LouMontiMund De CarloFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Alpha MaleMambe DanoJohn AlcabeanMambe DanoManus BellThe RitualFarveblindThe RosaThe SongsFarveblindMagermaynWhite PonyKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Alpha MaleFablThe Ritual4PROIda KudoVictor Lausten - HoohaRebecca LouAuforiWhoMadeWhoPilfingerFew WolvesLive Johansson (Nordic String Quartet)IdaKudoFew WolvesHonkyLukas Graham - Forum

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !