Hvad hører Stephanie Surrugue?

Hvad hører Stephanie Surrugue?

Dansk/franske Stephanie Surrugue er som bekendt udenrigskorrespondent for DR og har været fast vært på TV2´s Go`Morgen Danmark.
Endvidere er den charmerende journalist anmelderrost forfatter og har været en fast del af Mads & Monopolet.
Men hvad filan render sådan et multitalent egentlig rundt og lytter til?

Det har vi naturligvis taget en snak med hende om.

Du rejser meget i forbindelse med dit arbejde.
-Er der en genre eller måske endda plade som du forbinder med turen ud på nye eventyr?

Vi tilbringer mange timer på landevejen gennem forskellige amerikanske delstater, og jeg synes på en eller anden måde, at Elvis passer til alle strejkninger – og man KAN ikke falde i søvn til Elvis, hvilket virkelig er en fordel, når man for eksempel skal køre et par hundrede miles gennem midtvesten. Men det er ikke altid, at de fotografer, jeg rejser med, er heeeelt enige – derfor har jeg i løbet af alle valgkampsrejserne lært absurd meget om gangster rap, west coast hip hop, atlanta trap og alle mulige og umulige andre stilarter. Jeg har så til gengæld introduceret fotograferne for den franske rapper Kaaris og hans Or Noir-album.


Er der så også noget du forbinder med hjemkomst eller selve hjemvejen?

Ikke rigtig…

Bruger du evt musik i tilfælde af hjemve?

Jeg har sjældent hjemve, men hvis det presser sig på, blæser jeg op for Rihanna. Hendes halvaggressive energi kan stoppe ethvert tilløb til melankoli.

Fransk far/ Dansk mor
Har denne blanding en indvirkning på sin musikalske opvækst?

Ja, meget. Jeg er vokset op med visesangeren Jacques Brel, popsangerinden France Gall, rock n roll-legenden Johnny Halliday og crooneren Charles Aznavour. Faktisk er alle damerne i min franske familie forelskede i Aznavour. Det er jeg også, selv om manden er 92 år gammel og næsten ikke kan synge længere; han er stadig kongen af kærlighed, så jeg har lige købt billetter til mit livs tredje Aznavour-koncert i Paris. Jeg lytter også til masser af nyere fransk musik, lige fra Stromae til Daft Punk.


Hvad er det gladeste nummer på din playliste?

Det meste af sommeren har det været Justin Timberlakes dybest set ret irriterende hit “That Feeling” – men det har ligesom klæbet sig fast til mine sommeraftener og er ER jo et glad-i-låget-nummer.


Hører du noget som du mener vil overraske os?

Jeg lytter næsten altid til Metallica, når jeg træner, gerne old school albums som Master of Puppets eller Justice for All. Jeg var indædt Metallica-fan, da jeg var teenager – forsøgte som 16-årige at overbevise nogle vagter til en Metallica-koncert om at jeg var Lars Ulrichs kusine i et virkelig mislykket forsøg på at komme backstage – og energien virker stadig, selv om jeg i dag ikke rigtig kan holde ud at høre musikken andre steder end i træningscentret

Følg Stephanie her: https://www.facebook.com/surrugue/

Jawbreak Joe

Muzeek

Posted in Interviews, Udvalgte musik nyheder
mini_mba

Minuttet før Manegen

Rebecca LouDune Jelling FestivalVictor Lausten - HoohaAuforiIdaKudoMagermaynIda KudoLukas Graham - ForumThe RitualRebecca LouFarveblindX Teenage RebelsIda KudoThe SongsPer VersLive Johansson (Nordic String Quartet)Few WolvesAlpha MalePelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>KaliberHonkyFablThe RosaThe RitualThe White DominosIda KudoJohn AlcabeanJohn AlcabeanPilfingerJærv - Ideal BarMirja KlippelBenjamin Hav - BenalKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Manus BellAlpha Male4PROMambe DanoCisserFarveblindBak LindemannThe SongsJohn AlcabeanRebecca LouThe White DominosMund De CarloNovemberDecemberMontiBak LindemannWhoMadeWhoIda KudoMambe DanoFew WolvesThe SongsKonkhraFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Mirja KlippelFablIda KudoXzibitKasper SpezCisserFablWhite PonyFarveblind

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !