Interview – David Mandel

Interview – David Mandel

David Mandel som både har underholdt formiddagsDanmark i selskab med Sara Bro og nu Christian Fuhlendorff i Ghandi, har længe forkælet lytterne med en daglig dosis godt humør og en masse musik.

Men hva´faen hører manden egentlig selv?

Vi har nipnappet en snak med ham.

Hey David

Du lader dagligt en stærk strøm af musik flyde ud i Danmarks øregange.

-Er der en sang som aldrig har haft rotation du gerne ville spille dagligt??

Annie Liebowittz med Timbuktu gør mig altid i skidegodt humør, og burde playlistes helt vildt.

Og så er jeg lidt af en fritidsmelankoliker, så for lige at hive det hele lidt ned igen, ville jeg gerne hive Bon Ivers superkitschede men helt fantastiske Beth/Rest ind også.

Hvad er dit ”på-vej-til-job” track i ørene i øjeblikket?

I øjeblikket er der to bands i hver sin genre som jeg hører på vej til job.

Det er Benal og Guldregn. Jeg dyrker Benals nye plade Nu ret heftigt, så det kan være et hvilket som helst nummer men det der hedder Hånd i Hånd er jeg rigtig glad for.

Guldregn laver 80’ pop på en måde der går lige i hjertekulen på sådan et firserbarn som mig der er vokset op med en mor der råspillede Tøsedrengene og News og de bands der.

Det er ren comfort music med pissegode melodier, tekster der er ligefremme og lidt teenagenaive på en helt smuk måde.

Hvis du får serveret disse to retter, hvad skal der så spilles i bagrunden?

Hjemmelavet bøfsandwich solidt flankeret af friturestegte bølgefritter: Stik mig noget John Mogensen. Dansk kulturs helt egen bøfsandwich.

Ovnbagt kulmule med årstidens rodfrugter: Det bliver noget der kan peppe den fesne omgang lidt op, så det må blive Dr Dre – 2001 albummet.


Hele albums i fysisk form er ved at være fortid…

-Hvad er den sidste hele plade du har taget til dig?

Benal – Nu. De lyder ikke som nogen andre på den danske musikscene, hvilket jo ikke er en kvalitet i sig selv, men så er de også lige helt vildt dygtige. Jeg er kæmpe fan.

Ser man dig igen til Grøn Koncert i år?

Jeg har været konferencier sammen med Sara Bro på P3 Scenen de sidste 3 år, men jeg skal sgu være far for første gang og fødslen lander sandsynligvis lige oveni Grøn Koncert-turneen, så jeg kommer desværre ikke med i år.

Det er skide ærgerligt, men jeg har hørt at det med at blive far også skulle være lidt af en oplevelse..

Hvilke danske festivaler er du til..?

Jeg er stadig camperende Roskilde gæst. Ok, vi er flyttet i gammelmandscampingvognsområde, men stadig. Elsker Roskilde.

Så er Smukfest sgu også en dejlig Festival! Og Vanguard har jeg været på 2 gange med kæmpe succes.

Ja og Grøn Koncert hvis man kan kalde det en festival. Selvom det er nogle år siden sidst har jeg også haft det rigtig sjovt på Spot Festival! Og Trailerpark! Jeg synes vist bare at festivaler er rigtig fede!

Vi ønsker David og fruen et kæmpe tillykke med familieforøgelsen og håber at se dem alle tre til lidt af sommerens festivaler.

Følg David Mandel her: https://www.facebook.com/david.n.mandel?fref=ts

Jawbreak Joe

Muzeek

Posted in Interviews, Udvalgte musik nyheder Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

Jærv - Ideal BarKaliberMambe Dano4PROThe SongsWhoMadeWhoIdaKudoFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Rebecca LouBenjamin Hav - BenalMontiWhite PonyPilfingerIda KudoX Teenage RebelsRebecca LouFablHonkyDune Jelling FestivalJohn AlcabeanEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>NovemberDecemberFablThe RosaLive Johansson (Nordic String Quartet)Ida KudoVictor Lausten - HoohaBak LindemannMambe DanoKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Alpha MaleMirja KlippelMirja KlippelFew WolvesIda KudoThe RitualPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolFarveblindXzibitCisserManus BellFablKonkhraThe RitualPer VersMund De CarloFew WolvesAlpha MaleAuforiIda KudoLukas Graham - ForumThe SongsMagermaynIda KudoRebecca LouFarveblindKasper SpezJohn AlcabeanJohn AlcabeanThe White DominosBak LindemannThe White DominosFarveblindThe SongsCisser

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !