Lucky Moon – ”Feed on the Night” (EP)

Lucky Moon – ”Feed on the Night” (EP)

Den dansk/amerikanske duo Lucky Moon sender EPen “Feed on the Night” på gaden d. 23/9 via Playground Music.

FEED ON THE NIGHT er lyden og essensen af Lucky Moons univers, en samling af 6 sange, alle optaget live i studiet på 2 dage og nætter. Og det i MONO.

Dage og nætter hvor alt gik op i en højere enhed, hvor alt blev gjort intuitivt, og hvor det handlede om instinktivt at forfølge det som føltes rigtigt i indspilningerne.

Siden Sarah Hepburn (US) og Christian Hjelm (DK) mødte hinanden for første gang, har de altid vidst, at de en dag ville lave en plade sammen. Men timingen var i lang tid imod dem. Men årene igennem har deres veje krydset hinanden og de begyndte, at udveksle ideer og tanker omkring et lydunivers bestående af simple arrangementer og den ægte lyd af deres stemmer i harmoni.

I 2015 lykkes det dem så endelig at finde tiden til at påbegynde skabelsen af det univers.

Det blev til en fast dag om ugen hvor de mødtes, spiste æg og avocado, drak grappa og begyndte at skrive. “En sang pr gang” var dogmet, det holdt stik, og relativt hurtigt lå der en håndfuld færdige sange klar. Dem, der nu er blevet til EPen, “Feed on the Night”.

Feed on the Night udkommer i MONO, og ligesom den latinske betydning af ordet, er Hepburn & Hjelm en enstemmig enhed.

Og hvorfor MONO spørger du? Jo, i en samtid hvor der ikke er meget plads til den gode sang, hvor det håndspillede – og fint sungne – har trange kår, ja, her vælger Lucky Moon at gøre det netop så modsat håndholdt som det næsten kan blive. Lyden som opposition om du vil. Så ægte som det kan blive.

Tjek en live session i et dansk kolonihavehus fra Lucky Moon:


Følg Lucky Moon her:

https://www.facebook.com/luckymoonofficial

Punky Pixie

Muzeek

Posted in Musik nyheder, Udvalgte musik nyheder
mini_mba

Minuttet før Manegen

Victor Lausten - HoohaCisserPer VersRebecca LouKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012Manus BellThe RosaFablIda KudoNovemberDecemberKaliberIda KudoAlpha MaleMambe DanoJærv - Ideal BarFablXzibitPilfingerX Teenage RebelsJohn AlcabeanFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009Ida KudoIdaKudoRebecca LouHonkyEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Benjamin Hav - BenalMund De CarloBak LindemannFew WolvesKonkhraJohn AlcabeanFarveblindWhite PonyThe RitualFew WolvesMirja KlippelLukas Graham - ForumCisserThe RitualThe White DominosIda KudoMagermaynPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolIda KudoWhoMadeWhoLive Johansson (Nordic String Quartet)4PROFarveblindKasper SpezFarveblindAuforiDune Jelling FestivalAlpha MaleFablThe SongsMambe DanoJohn AlcabeanRebecca LouThe White DominosMontiThe SongsMirja KlippelBak LindemannThe Songs

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !