SLOWOLF – “The Ring”

SLOWOLF – “The Ring”

Morten Morten
Muzeek

Den Københavnske DJ og producer SLOWOLF aka Andreas Asingh har ligget #1 på iTunes, været P3s Uundgåelige – og alle lige fra BBC Radio, The Guardian, Wonderland Magazine og til VICE Magazine har rost hans lyd.
Den 1. April 2016 udkommer EP’en “White Feathers”, der er hans mest kompromisløse udgivelse til dato. Den viser ham også fra en mere positiv, sprudlende og legesyg side end tidligere. Første single fra EP’en er ”The Ring”, med den LA baserede rapper og sanger Pell som lige nu er på alles læber i USA. –

I december sidste år tog Andreas til LA for at skyde musikvideo til singlen sammen med Pell. Det endte med at blive en ret udsædvanlig oplevelse. Som Andreas selv beskriver det:

– Vi forlader LA kl 06.00 – lige inden rush hour – for at skyde videoen midt ude i den Californiske ørken i et forladt udendørs vandland. Efter 3 timers kørsel ankommer vi til parken, som er spærret af med pigtrådshegn og plastret til med “No Trespassing” skilte. Vi havde fået et tip om, at der skulle være et skilt med et tlf. nummer til en person, som vi skulle bestikke med $100, hvorefter han ville lukke os ind. Men der var intet skilt at se nogen steder. På bagsiden af vandlandet finder vi et hul i hegnet – vi tager chancen og kører derind og begynder at filme. Efter en halv time bliver vi afbrudt af en hillbilly, der er hoppet ud af sin pickup truck med et baseballbat i hånden. Han råber gentagende gange: “Get the fuck outta here” mens han truende går imod os. Vi går ham langsomt i møde med armene ud til siden for at signalerer, at vi ikke er ude på ballade. Vi stopper med det samme da han råber, “If you move one step closer I’ll swing this” (med henvisning til baseball battet). Vi undskylder meget vores indtrængen på området, og spørger om han vil være interesseret i nogle dollars hvorefter han siger “Let me make one phone call”. Han ringer og tager derefter de $100 og kører væk – og vi får skudt vores video. Welcome to US….

SLOWOLF ”The Ring” feat Pell udkommer worldwide i dag.

Se videoen til den nye single her:

Morten
About

Muzeek

Posted in Musik nyheder, Udvalgte musik nyheder
mini_mba

Minuttet før Manegen

The RosaDune Jelling FestivalEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Pelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolWhoMadeWhoKonkhraNovemberDecemberRebecca LouFablBak LindemannCisserThe SongsThe RitualMirja KlippelBak LindemannCisserJærv - Ideal BarLukas Graham - ForumPilfingerMund De CarloFew WolvesMambe DanoJohn AlcabeanThe SongsPer VersThe White DominosMirja KlippelKasper SpezThe White DominosFew WolvesIda KudoThe SongsLive Johansson (Nordic String Quartet)FablRebecca LouMambe DanoXzibitBenjamin Hav - BenalAlpha MaleMontiAlpha MaleThe RitualIdaKudoIda KudoManus BellMagermaynFarveblind4PRORebecca LouVictor Lausten - HoohaHonkyJohn AlcabeanKaliberIda KudoFarveblindFarveblindIda KudoJohn AlcabeanKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012AuforiIda KudoFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009X Teenage RebelsWhite PonyFabl

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !