Spitzenklasse om Ace Of Base remix

Spitzenklasse om Ace Of Base remix

Brynje Brynje
Muzeek

De højaktuelle elektrogalninge fra Spitzenklasse er bestemt vilde nok når de pusher deres egne tracks.

Udover fornuftige radiorotationer og vanvittige liveshows med utrættelig energi og konfettikanoner, er drengene gode til at smide fucked up videoer ud med numrene..

I Punani-videoen lærte man at genfinde lysten til at spise honningmelon.

I kamæleon efterlades man med et stærkt indtryk af at have været til morgenfest med samtlige biroller fra Tarantino´s tidligste værker… Og det virker.

Men Spitzenholdet mestrer endvidere at flå andre kunstneres udgivelser i smadder og remixe pisset til den store vanvidsmedalje..

Emil Stabil, Barbara Moleko og L.O.C har været igennem syresystemet hos Frederik Sally og Jonathan Bidstrup som lige nu slagter playlister med ”Farvel Remix” hvor L.O.C, Uso, Marwan og Johnson er sværget ind.

Men hov… Hvad sker der??

Som et svensk lyn fra en dansk sommerhimmel brager nyheden om det ultimative remix dybt ned i danermulden..

”All That She Wants” med selveste Ace Of Bace….!!??

Jamen…

Enten minder den sang dig om da du var bydelsmester I at give finger..

-Da du brækkede halvanden liter Cinzano op på en halfest udsmider eller da du var hovedkulds forelsket i den lækreste elevpersonage i paralellen…

Uanset hvad så er det et nummer forbundet med stærke traditioner og ydmyg nostalgi..

Derfor er vi nødt til at høre lidt om projektet fra Spitzenklasses Frederik Sally.

Hey Frederik.. Hvordan faen lander man et projekt som det?? Tog i selv kontakt?

Jeg fandt ved en tilfældighed ud af, at vores pladeselskab Playground ejer rettigheder til All That She Wants, så jeg spurgte dem om de havde mulighed for at få fat i de originale vokalspor. Det havde de.

Jeg sendte remixet tilbage et par uger efter og hørte intet – så her et år efter modtager jeg pludselig en mail fra den svenske afdeling af Playground at Ace Of Base themselves synes at remixet var super fedt og de rigtig gerne ville udgive det som det officielle 2015 remix. Det er en underlig branche!

Selvom det ikke er kutyme at lave video til et remix, så vil netop jeres videovisioner og det her track være et stærkt match.. Kommer der en musikvideo til nummeret?
Pladeselskabet spurgte faktisk om ikke jeg havde lyst til at lave en video til det, men der var desværre ikke rigtig budget nok til at det kunne lade sig gøre at lave den video jeg gerne ville lave. Det ville ellers give god mening at lave en video til det her, den har jo potentielt mulighed for at ryge godt rundt omkring i verden, fordi der er så mange der lige skal tjekke hvad det er for et nyt remix der er lavet. Og så ville videoen have været fyldt med hundehvalpe og storbarmede modeller, så den havde været et sikkert viralt hit haha.. Den gemmer vi bare til en anden god gang.

Du har med garanti selv banket den af til originalnummeret i din ungdom.. Hvad hørte du mere af den kaliber?
Det gjorde jeg uden tvivl og den er jo stadig et kæmpe hit på Roskilde.. Der blev jo lavet meget fantastisk musik i det årti – hvis vi skal blive i den her ende af festen, så kunne jeg finde på at sætte numre som Renegade Master, Gypsy Woman, The Bomb, Better Of Alone og senere på natten alt med Sash, Scooter, 666 og Gigi D’Agostino.

Hvis du skal opfinde en drink som skildrer Ace Of Base og Spitzenklasse i en og samme cocktail..Hvad bliver det så??
Arh det skulle da næsten være en La Bomba så – tequila, appelsin likør, ananas juice, appelsinjuice og grenadine. Dejlig 90’er sommercocktail.

Kan du løfte sløret for Spitzens fremtidsplaner..??
Vi kommer med en ny single lige om lidt, så er vi ved at færddigøre vores anden EP og så gør vi klar til at bawle holdet op. Vi har altid gjort alting selv via vores netværk, men vi føler det er på tide at tage det op til næste niveau og det kræver at vi finder nogle gode mennesker at arbejde sammen med. Bl.a. har vi efterhånden ret meget brug for en manager!

Resultatet er ihvertfald stinkende fedt og tangerer grænsen til et ukueligt sensommerhit..
Hør remixet her:
https://www.youtube.com/watch?v=CeiUtaL8s1Q

Følg Spitzenklasse på Facebook

Brynje
About

Muzeek

Posted in Interviews, Udvalgte musik nyheder Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
mini_mba

Minuttet før Manegen

Pelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolIda KudoKasper SpezAlpha MaleIdaKudoPilfingerThe RosaRebecca LouRebecca LouThe SongsBenjamin Hav - BenalMambe DanoIda KudoMagermaynThe SongsThe SongsBak LindemannCisserRebecca LouIda KudoKonkhraDune Jelling FestivalFew WolvesManus BellIda KudoMirja KlippelJohn AlcabeanThe RitualWhoMadeWhoVictor Lausten - HoohaFew WolvesThe White DominosFarveblindCisserWhite PonyLukas Graham - ForumJohn AlcabeanJohn AlcabeanAuforiFarveblindX Teenage RebelsMirja KlippelJærv - Ideal BarAlpha MaleIda KudoKaliberFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009NovemberDecemberFarveblindBak LindemannFabl4PROLive Johansson (Nordic String Quartet)Mund De CarloMontiThe RitualXzibitPer VersEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Kewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012The White DominosFablHonkyMambe DanoFabl

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !