Vind 5 par spritnye hummel Roskilde Edition sko og 5 rammer iskolde Tuborg

Vind 5 par spritnye hummel Roskilde Edition sko og 5 rammer iskolde Tuborg

Morten Morten
Muzeek

Vind 5 par spritnye hummel Roskilde Edition sko og 5 rammer iskolde Tuborg
Leveret direkte til din lejr på årets Roskilde Festival.

Send os dit vildeste Roskilde campfoto samt skostørrelser på fem fra din lejr på info@muzeek.dk, inden 25.juni.

Roskilde Festival Hummel Shoe

Roskilde Festival x hummel

For tredje år i træk præsenterer hummel et eksklusiv, limited edition kit for Roskilde Festival. I år består vores Roskilde kit af et par fede sneakers og en lækker t-shirt, som kun kan købes i hummel shoppen i Trade Zone under festivalen. Det nye kit har et enkelt og stilfuldt udtryk – og den gennemgående farve er klassik sort, men både sneakers og t-shirt har et strejf af orange for at fange ’that orange feeling’.
Hvis du er heldig, kan du få fingrene i det eksklusive kit før festivalen! Du skal blot svare rigtigt på et enkelt spørgsmål, og så deltager du i konkurrencen om vores Roskilde Festival x hummel kit. Deltag i konkurrencen her.
Vi fortsætter vores gode samarbejde med GAME på årets Roskilde Festival og afholder velgørende #Orangekarma sportsaktiviteter, der for femte år i træk løber af stablen i dagene før musikken starter. Se oversigten over alle aktiviteterne og tilmeld dig her.

I år spænder vores aktiviteter over alt fra street soccer, basketball og volley turneringer til pick up games og morgenyoga. Hver gang du scorer et point eller mål under de officielle aktiviteter i Street City, støtter du kampen for lighed i Libanon. Du kan læse mere om Orange Karma her.

Årets Roskilde kit

I år består vores Roskilde kit at et par fede sneakers og en lækker t-shirt. Det eksklusive kit er designet ud fra de autentiske Roskildefarver – sort og orange – og selvfølgelig sætter vores fælles Roskilde Festival x hummel logo samt Roskilde Festivals ikoniske symbol, Orange Scene, igen prikken over i’et på både sneakers og t-shirt designet. Funktionaliteten er helt i top, så begge dele holder til en festivalgængers aktiviteter under festivalen.
Årets Roskilde sneaker i suede og ruskind er både old school med blandede elementer fra hummels modeller; Reflex, Marathona og den originale Marathona fra midt 80érne, men kommer samtidig med et lille nik til samtidens sneakertendens med de reflekterende detaljer, som er med til at understrege festivalens natlige aktiviteter.
Vores Roskilde t-shirt er en fashion-inspireret performance-t-shirt i et lækkert, let stof med mesh i ryggen for at give åndbarhed på selv den varmeste sommeraften eller når du giver den gas til de mange koncerter. I bunden af t-shirten finder du det, som det hele handler om: ”Change The World Through Sport and Music”, og for at komme et skridt nærmere det mål, går alt overskud til vores Orange Karma-projekt i Libanon, som du kan læse mere om her.
Kollektionen bliver kun solgt på Roskilde Festival i hummel shoppen i Trade Zone fra onsdag d. 26/6 til lørdag d. 2. juli 2016.

Roskilde Festival Hummel collection

Den Orange Sko

For første gang nogensinde har vi udviklet 10 unikke sneakers med materiale fra den originale 1984-teltdug fra Orange Scene. Teltdugen fra år 1984 er nummer to i rækken af teltduge og blev brugt frem til år 2000, hvor den dannede ramme for de mange koncerter, som hvert år foregår på Orange Scene. Scenens orange teltdug har ydermere ligget grund til Roskilde Festivals logoer siden 1978. Så vi snakker om materiale, der er fyldt med historie – historie som blandt andet har indeholdt en masse uforglemmelige musikalske oplevelser og et væld af fortryllet stemning fra de mange tilskuere. Vi kan afsløre, at de 10 ekstra limited sko vil blive solgt efter festivalen, og at overskuddet vil gå ubeskåret til velgørende formål i samarbejde med Roskilde Festival.

Aktiviteter

Igen i år vender hummel tilbage med et brag af et aktivitetsprogram, der bliver afholdt i området Street City. Et program der blandt andet vil sørge for en forening mellem sport og musik. Hver dag fra søndag til tirsdag afholder vi turneringer i street basket, street soccer og volley, både for herre-, dame- og mix-hold. Tilmelding til turneringerne sker på dagen.
Til de morgenfriske tilbyder vi yoga-timer for dem, der har brug for lidt indre ro ovenpå et brag af en fest. Der bliver desuden masser af shoot-outs, pick-up games, freestyle konkurrencer, præmier og andet lir for publikum i løbet af festivalen.
Med vores Orange Karma-projekt i tankerne afholder vi showkampe hver dag i dagene op til musikken starter i form af et møde mellem Christiania (CSC) vs. Politiet, Hjemløselandsholdet vs. Politikere samt en Celebrity wheelchair Challenge.
Du kan se hele aktivitetsprogrammet nedenfor.

Orange Karma Cup

Højdepunktet for gadefolket på Roskilde Festival er Orange Karma Cup tirsdag d. 28. juni, som bygger på et samarbejde mellem Roskilde Festival, hummel og GAME. Orange Karma Cup er blærede turneringer i street basket, street soccer og beachvolley til lyden af svedig hiphop og førstepræmierne er billetter til Roskilde Festival 2017!
GAME er en organisation, der arbejder med social forandring for børn og unge igennem gadeidræt og dans i udfordrede områder, som lægger sig op af vores mission ”Change the World Through Sport and Music”. I år er der fokus på lighed i Libanon, hvor Orange Karma Cup giver festivalgængerne mulighed for at støtte etableringen af et GAME gadeidrætshus i Beirut, der vil sikre bæredygtighed i det lokale arbejde med øget lighed mellem køn og etniske baggrunde. Lige præcis Libanon er det land i verden, der modtager flest flygtninge fra det krigshærgede Syrien. Med tal vurderet til at være omkring de to millioner, gør det et i forvejen lille land endnu mere skrøbeligt. Det er en utrolig god sag at støtte og fungerer således, at for hver gang du scorer et point eller mål i en af vores turneringer i de indledende dage, donerer hummel og Roskilde Festival et beløb, som sikrer 10×10 cm asfalt i GAME Beirut. Det har aldrig været nemmere at støtte en god sag!
For at sikre endnu mere karma-ånd kårer vi i år det hold, der bedst fortolker temaet #orangekarma med deres spillerdrager – så vær kreative med jeres udklædning! Vi sætter RF17 billetter på højkant til det hold, som bedst fortolker dette budskab, så der er noget at kæmpe for!

Roskilde Festival 2016 programmet:

Alle dage:
09.00 – 11.00: Morgenyoga
11.00: Infostand og udlån åbner
11.00-12.30: Sign-up til dagens turneringer
22.00: Infostand og udlån lukker

Søndag

12.00: HJEMLØSELANDSHOLDET vs. POLITIKERE
13.00: Herre Basket turnering
13.00: Herre Fodbold turnering
13.00: Mixed Volley turnering
16.00: Mixed Basket og Volley turneringer
16.30: Dame Fodbold turnering
19.00: Pick up Games, Shoot out konkurrencer m.m.

Mandag
11.00: Comeback-battle – Everyday Sexism Project
13.00: Herre Basket turnering
13.00: Herre Fodbold turnering
13.00: Mixed Volley turnering
15.00: FC CHRISTIANIA vs. ROSKILDE POLITI
16.00: Dame Baske turnering
16.00: Mixed Volley turnering
16.30: Dame Fodbold turnering
19.00: Pick up Games, Shoot out konkurrencer m.m.

Tirsdag
13.00: Orange Karma Cup Herre (Basket, Fodbold & Volley) turneringer
15.00: Celebrity Wheelchair Challenge
16.00: Orange Karma Cup Dame (Basket, Fodbold & Volley) turneringer
18.00: Pick up games og åbne baner Volley
19.00: Pick up games og åbne baner Basket & Fodbold

Musikdage
11.00: Udlån til Basket, Fodbold & Volley åbnes
18.00: Udlån til Basket, Fodbold & Volley lukkes

Morten
About

Muzeek

Posted in Konkurrencer, Udvalgte musik nyheder
mini_mba

Minuttet før Manegen

FablThe White DominosDune Jelling FestivalPilfingerIda KudoX Teenage RebelsFablBak LindemannWhoMadeWhoAlpha MaleKewan Padre - Dansk Melodi Grand Prix 2012IdaKudoIda KudoMund De CarloRebecca LouKaliberThe White DominosThe RosaIda KudoFew WolvesFarveblindKonkhraThe SongsBak LindemannLukas Graham - ForumMontiManus BellFloors Made Of Lava - Samsø Festival 2009The SongsBenjamin Hav - BenalJærv - Ideal BarPer VersEzi Cut <span>by FOTOGRAF: RONNIE BOYKINS JR.</span>Mirja KlippelMambe DanoAuforiIda KudoJohn AlcabeanCisserFablLive Johansson (Nordic String Quartet)The RitualMambe DanoKasper SpezFew WolvesCisser4PROWhite PonyFarveblindJohn AlcabeanRebecca LouNovemberDecemberAlpha MaleFarveblindIda KudoXzibitMirja KlippelHonkyMagermaynVictor Lausten - HoohaThe SongsJohn AlcabeanPelle Peter Jensen lige før tæppet falder på CosmopolRebecca LouThe Ritual

  • FOLLOW YOUR FAVORITE ARTIST!
    Subscribe now !